point
Vyhledat www.bazar-kobylisy.cz
www.bazar-kobylisy.cz point www.bazar-kobylisy.cz
Položky obchodu www.bazar-kobylisy.cz
www.bazar-kobylisy.cz point www.bazar-kobylisy.cz
Nejprodávanější www.bazar-kobylisy.cz
fotografie 1. ROZPĚRNÉ STOJNY POD BEDNĚNÍ
390.00
fotografie 2. VENKOVNÍ ZÁSUVKY 220V
70.00
fotografie 3. VODOVODNÍ SPODNÍ BATERIE
290.00
www.bazar-kobylisy.cz point www.bazar-kobylisy.cz
Ochrana osobních údajů www.bazar-kobylisy.cz

                                                                    OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ


 Ochrana osobních údajů kupujícího, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

 Kupující souhlasí se zpracováním těchto svých osobních údajů: jméno a příjmení, adresa bydliště, identifikační číslo, daňové identifikační číslo, adresa elektronické pošty, telefonní číslo a  dále společně vše jen jako „osobní údaje“.

 Kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím, a to pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy, pro účely vedení uživatelského účtu a pro účely zasílání informací a obchodních sdělení kupujícímu.

 Kupující bere na vědomí, že je povinen své osobní údaje (při registraci, ve svém uživatelském účtu, při objednávce provedené z webového rozhraní obchodu) uvádět správně a pravdivě a že je povinen bez zbytečného odkladu informovat prodávajícího o změně ve svých osobních údajích.

 Zpracováním osobních údajů kupujícího může prodávající pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele. Kromě osob dopravujících zboží nebudou osobní údaje prodávajícím bez předchozího souhlasu kupujícího předávány třetím osobám.

 Osobní údaje budou zpracovávány po dobu neurčitou. Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.

 Kupující potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a že byl poučen o tom, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů.

 V případě, že by se kupující domníval, že prodávající nebo zpracovatel provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života kupujícího nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může:

-požádat prodávajícího nebo zpracovatele o vysvětlení-požadovat, aby prodávající nebo zpracovatel odstranil takto vzniklý stav. Zejména se může jednat o blokování, provedení opravy, doplnění nebo likvidaci osobních údajů. Je-li žádost kupujícího podle předchozí věty shledána oprávněnou, prodávající nebo zpracovatel odstraní neprodleně závadný stav. Nevyhoví-li prodávající nebo zpracovatel žádosti, má kupující právo obrátit se přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů. Tímto ustanovením není dotčeno oprávnění kupujícího obrátit se se svým podnětem na Úřad pro ochranu osobních údajů přímo.

 Požádá-li kupující o informaci o zpracování svých osobních údajů, je mu prodávající povinen tuto informaci předat. Prodávající má právo za poskytnutí informace podle předchozí věty požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace.


www.bazar-kobylisy.cz point www.bazar-kobylisy.cz

point
Přihlášení www.bazar-kobylisy.cz
Email:
Heslo:
 
Zapomněli jste heslo?
www.bazar-kobylisy.cz point www.bazar-kobylisy.cz
Váš košík www.bazar-kobylisy.cz

Dokončení objednávky

Detail Vašeho košíku V košíku: 0,-Kč
Položek: 0
Sleva: 0,-Kč
www.bazar-kobylisy.cz point www.bazar-kobylisy.cz
Stránky www.bazar-kobylisy.cz
www.bazar-kobylisy.cz point www.bazar-kobylisy.cz
Novinky na Email www.bazar-kobylisy.cz
E-mail:
Antispam ( vložte prosím číselně aktuální měsíc): )
 
www.bazar-kobylisy.cz point www.bazar-kobylisy.cz
Náhodný výběr www.bazar-kobylisy.cz
fotografie 1. Radiátor koupelnový žebřík rozměr 1860x60cm.NOVÝ
2700.00
fotografie 2. Radiátor koupelnový žebřík rozměr RADIÁTOR KOUPELNOVÝ.KORADO
1100.00
fotografie 3. EXTRUDOVANÝ POLISTEREN-5-10CM
600.00
www.bazar-kobylisy.cz point www.bazar-kobylisy.cz

2010 - Všechna práva vyhrazena. Copyright © 2019 www.bazar-kobylisy.cz - Design and computer programmer by MAjKL. - Powered by P.I.S 3.502 ©  



Valid HTML 4.01 Transitional